آنچه باید درباره اثرات سوء جوششیرین بر سلامت مصرفکنندگان بدانیم
آنچه باید درباره اثرات سوء جوششیرین بر سلامت مصرفکنندگان بدانیم

عوارض گوارشی: لازم است بدانیم PH طبیعی معده حدود ۳ تا ۴ است که نشاندهنده وجود اسید کلریدریک مترشحه از سلولهای جدار معده میباشد. مصرف جوششیرین ـ که ماهیت قلیایی دارد ـ این تعادل اسیدی را بر هم زده و میتواند باعث اختلال در فرآیند هضم و عوارض گوارشی شود.
اختلال در جذب فلزات دوظرفیتی: عناصری مانند کلسیم و فسفر در بخش ابتدایی روده و در محدوده PH بین ۲ تا ۷ جذب میشوند. قلیایی شدن بیش از حد محیط روده بر اثر جوششیرین، موجب کاهش جذب این مواد ضروری میگردد. همچنین جذب آهن که در معده و ابتدای روده انجام میشود، وابسته به اسیدی بودن محیط است. افزایش PH گوارش مانع تبدیل آهن سه ظرفیتی به دو ظرفیتی شده و در طولانیمدت ممکن است موجب کمخونی، کاهش هموگلوبین و افت آهن سرم خون شود.
اختلال در اجرای رژیمهای غذایی خاص: در بیماران قلبی و عروقی، محدودیت مصرف سدیم اهمیت اساسی دارد. استفاده از جوششیرین در خمیر نان حتی در نانهای کمنمک یا بدون نمک، باعث افزایش دریافت سدیم شده و رژیم غذایی این بیماران را با چالش مواجه میکند.
افزایش جذب فلزات سنگین
نظر دهید